Appix

Appix website and branding

Don, 09 Apr 09

Van harte welkom bij Appix dat voor applicaties en pixels staat! Applicaties omdat we snelle, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties bouwen. Pixels omdat we alle applicaties mooi vormgeven in een hoogstaand design naar wens van de klant.
We zorgen voor totaalpakketten maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Voor een willekeurig design en/of het drukken hiervan bent u hier ook aan het goede adres.

Lees meer

Projecten

Appix
webapplications

Webapplications

Lees Meer

Met webapplicaties denken we in de eerste plaats aan ons Content Management System voor het snel en makkelijk beheer van uw website. Maar ook aan meer uitgebreide applicaties zoals klantenbeheer, stockbeheer, facturatiesystemen en andere applicaties die een tijds- en administratievoordeel vormen voor uw bedrijf of vereniging..

website

Website

Lees Meer

Een website nodig? Wij zorgen voor een aanvulling van uw naamkaartje online of een volledige website met snel en eenvoudig te gebruiken weblogs, foto-albums, gastenboeken, webshops en noem maar op. De website wordt op maat gemaakt en met regelmatige feedback komen we tot uw gewenste resultaat..

branding

Branding

Lees Meer

Bent u een opstartend bedrijf, vereniging of zelfstandige en zoekt u iemand die u kan voorzien van een logo, naamkaartjes, flyers, posters, autobestickering? Dan bent u bij ons ook aan het goeie adres. In samenspraak met de klant en regelmatige feedback zorgen we voor elk design dat u nodig zou hebben en ook het drukken hiervan..


Portfolio

Uitleg


Welkom bij onze portfolio. Deze bestaat uit 4 delen: Logo's, Naamkaartjes, Website's en Varia. Varia bestaat uit designs zoals uitnodigingen, kortingskaartjes, cadeaubonnen, prijslijsten, geboortekaartjes, etc..

Bij Logo's ziet u als eerste de finale versie, daarna ziet u de verschillende variaties qua kleur en lettertypes.
Bij de Naamkaartjes ziet u de voor- en achterkant.
Tenslotte ziet u bij Website's de algemene website + elke pagina die een apart design nodig had. Deze zijn de concepten en zijn niet het uiteindelijke resultaat qua tekst en logo's. Er worden willekeurige logo's en teksten gebruikt om een idee te geven wat het eindresultaat kan zijn.

Ook ziet u bij elk onderdeel hoeveel projecten er binnenkort toegevoegd gaan worden bij de portfolio. Veel plezier!

Logo's

Portfolio - Projecten in uitvoering!
 

Naamkaartjes

Portfolio - Projecten in uitvoering!
 

Website's

Portfolio - Projecten in uitvoering!
 

Varia

Portfolio - Projecten in uitvoering!