Appix

Appix website and branding

Don, 09 Apr 09

Van harte welkom bij Appix dat voor applicaties en pixels staat. Applicaties omdat we snelle, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties bouwen. Pixels omdat we alle applicaties mooi vormgeven in een hoogstaand design naar wens van de klant.
We zorgen voor totaalpakketten maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Voor een willekeurig design en/of het drukken hiervan bent u hier ook aan het goede adres.

Lees meer

Projecten

Appix
webapplications

Webapplications

Lees Meer

Met webapplicaties denken we in de eerste plaats aan ons Content Management System voor het snel en makkelijk beheer van uw website. Maar ook aan meer uitgebreide applicaties zoals klantenbeheer, stockbeheer, facturatiesystemen en andere applicaties die een tijds- en administratievoordeel vormen voor uw bedrijf of vereniging..

website

Website

Lees Meer

Een website nodig? Wij zorgen voor een aanvulling van uw naamkaartje online of een volledige website met snel en eenvoudig te gebruiken weblogs, foto-albums, gastenboeken, webshops en noem maar op. De website wordt op maat gemaakt en met regelmatige feedback komen we tot uw gewenste resultaat..

branding

Branding

Lees Meer

Bent u een opstartend bedrijf, vereniging of zelfstandige en zoekt u iemand die u kan voorzien van een logo, naamkaartjes, flyers, posters, autobestickering? Dan bent u bij ons ook aan het goeie adres. In samenspraak met de klant en regelmatige feedback zorgen we voor elk design dat u nodig zou hebben en ook het drukken hiervan..


Content Management System

CMS


Ons Content Management System is een webapplicatie die klanten eenvoudig en zonder veel technische kennis toelaat om hun website een update te geven. U kan snel met een paar klikken nieuwe subpagina's maken, het menu uitbreiden en de inhoud van elke pagina aanpassen. Ook kan u makkelijk foto's toevoegen op de plaats dat u wil.


Het CMS- of admingedeelte is afgeschermd en beveiligd tegen uw bezoekers. U kan er snel in zoeken en eenvoudig sorteren op naam, datum, inhoud en andere onderdelen.


Wilt u een demo zien? Dit kan als u ons via email contacteert waarna we graag een afspraak maken.